دوره های زبان آلمانی مجتمع فنی تهران بر اساس منابع آموزشی MENSCHENآموزش داده می شوند.
زبان آلمانی زبان رسمی و مادری بیش از 100 میلیون نفر در جهان است که در کشورهای آلمان، اتریش، سوییس، لیختنشتاین و نیز در ایالت تیرول جنوبی ایتالیا بدان صحبت می کنند. در کشورهایی هم چون بلژیک، لوکزامبورگ و نامیبیا نیز زبان آلمانی زبان اداری محسوب می شود. این زبان از شاخه ی زبان های جرمنیک بوده و با زبان های سوئدی، دانمارکی و نروژی قرابت دارد. زبان آلمانی پس از زبان های انگلیسی و فرانسه سومین زبان اروپایی است که بالاترین میزان آموزش و یادگیری را در جهان دارد. این زبان هم چنین یکی از پنج زبان اصلی ایست که در سازمان ملل و سازمان های وابسته ی آن به کار می رود. زبان آلمانی در قرنهای ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰ میلادی به تدریج از حالت اولیه خود فاصله گرفت و به شکل امروزی خود درآمد. در این سالها زبان آلمانی از سوی پادشاهان مختلف آلمان نظیر چارلز چهارم، هاپسبورگها، ماکسیملیان اول و فردریش توسعه داده شد و آنها در تمام احکام و قوانین خود از زبان آلمانی علیای جدید استفاده میکردند تا آن را در کلیه مناطق تحت سلطه خود به شکل پاکیزه و مدون ترویج بخشند
زبان آلمانی در ایران
روابط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورهای آلمان و ایران بهطور رسمی از سال ۱۸۷۳میلادی و در پی سفر ناصرالدینشاه به آلمان در خلال سفر اولش به اروپا شروع شد. در بین سالهای ۱۸۷۰ تا ۱۹۱۷ از نظر سیاستمداران ایرانی، آلمان کشوری بود که دیدگاهی استعماری نسبت به ایران نداشت و همچنین به دنبال مباحث مربوط به نژاد آریایی و آریایی بودن، ایران با آلمان احساس نزدیکی می کرد. آلمان با ورود به ایران خود را به عنوان قدرت ثالث مطرح کرد و خواست که از ایران در برابر روسیه تزاری و بریتانیا حمایت نماید. از اینرو در غیاب حضور پر قدرت دولتهای دیگر (فرانسه، آمریکا) آلمانیها تنها امید مردم و حاکمان ایران بودند و اشتیاق برای برقراری روابط سیاسی و اقتصادی با آن کشور زیاد بود. آلمانیها نیز بر این باور بودند که اجرای یک سیاست فعالانه در خاورمیانه، منافع آنان را بخصوص در بخش اقتصادی تأمین میکند.
بعد از انقلاب نیز روابط جمهوری اسلامی ایران با کشور آلمان از سر گرفته شد گرچه این روابط همواره تنش های زیادی به خود دید اما دوطرف بنا به دلایلی همواره تمایل داشتند که هیچگاه بهطور کامل مناسبات خود را با یکدیگر قطع نکنند. اکنون نیز در حدود ۳۰ درصد از توان صنعتی ایران بر پایه فناوری آلمان بنیان گرفتهاست.
چرا باید زبان آلمانی بیاموزیم؟
زبان آلمانی و زبان انگلیسی شباهت های بسیاری با یکدیگر دارند زیرا هردو از یک ریشه اند. از این رو کسانی که به زبان انگلیسی مسلط هستند در یادگیری زبان آلمانی موفق خواهند بود. زبان آلمانی زبانی ست که در بسیاری از رشته ها هم چون رشته های فلسفه و هنر و فناوری به عنوان زبان مرجع به کار می رود از این رو در میان زبان آموزان با استقبال بسیار بالایی رو به روست.
کسانی که آلمانی می دانند، می توانند نوشته های نویسندگان بزرگ آلمانی مانند گوته، شیلر و برشت را به زبان اصلی بخوانند و ظرافت ها و زیبابی های آثار آنها را از نزدیک لمس کنند. آنها می توانند در دانشگاه های آلمان، اتریش و سوییس به طور رایگان تحصیل کنند، به فستیوال فیلم برلین بروند، در جشن اکتبر در مونیخ و یا در کارناوال کلن شرکت کنند، آخرین مقالات و کتاب های علمی را مطالعه کنند ( در زمینه مقالات علمی آلمان در مقام دوم است. ۲۸٪ تمام کتاب های علمی که در سطح بین الملل منتشر می شود، آلمانی است). از طرف دیگر زبان آلمانی یکی از زبان های رسمی اتحادیه اروپاست و در بسیاری از شرکت ها و نهاد های بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. به لحاظ اقتصادی کشور آلمان در اروپا در مقام نخست قرار دارد و دومین صادرکننده ی برتر در دنیاست از این رو یادگیری زبان آلمانی می تواند به لحاظ اقتصادی سودآور بوده و به برقراری روابط اقتصادی بیشتر با این کشور بیانجامد. 22 جایزه ی نوبل در فیزیک، 30 جایزه ی نوبل در شیمی، 25 جایزه ی نوبل در پزشکی همه نصیب سه کشور آلمانی زبان شده اند و این در حالی ست که دیگر کاندیداهای جایزه ی نوبل در دانشگاه هایی تحصیل کرده اند که در آنها به زبان آلمانی تدریس می شده است. همه ی این مسایل باعث می شود که یادگیری زبان آلمانی از اهمیت زیادی برخوردار باشد.
دوره های زبان آلمانی مجتمع فنی تهران بر اساس منابع آموزشی MENSCHEN آموزش داده می شوند.
جهت رزرو و مشاوره دوره مورد نظر :
تلفن تماس : 33441455 023 پیام رسان: 09035854465
تعداد نظرات (0)